у вир й

Налаштуй вітер, пора летіти у вирій.
Вимрій ідеальне суспільство.
Вчорашнє дійство схоже на тупу
Американську комедію.
І твої крики не нагадують трагедію.
Стає смішно. Згадуючи, несказані вголос
Фрази. Образи летять далі.
Йшли і впали твої прописні істини.
Вирости над собою мали ще позавчора,
Бо завтра сонце буде надто великим.
Диким і рідним стане чуже світобачення.
Телебачення дає неправильну інформацію.
Абстракцію викресли. Навіщо розшифровувати
Очевидне. Одноманітне самозречення.
Те, що маємо передамо диспетчеру у чорному
Ящику. Візьми щось на згадку
Про квітневий Київ. Хоча він і виїв
Із нас більшу частину нашого, справжнього,
Теплого… Лишаючи фальш, яку ти нещадно солиш.
Мовчиш і складаєш речі.
Ми нікому не скажемо так буде легше.
Йти на світанку, розправляючи крила.
Виліт через дві хвилини.


Рецензии