сам себе запевня

сам себе запевняє,
що повітря без мене розріджене і бреше
певно зовсім не розрізняє
свої внутрішні глибокодушні процеси
чи вірить у це сам?
чи насолоджується?
відверто кажу: з усім цим я не погоджуюся.


Рецензии