ця пiсня

ця пісня для мене важлива
ця пісня для мене як маки
що забарвлюють мою кров у фарби
як кава, що цю кров наливає в серце

надія моя примхлива
й жбурляє у тебе знаки
спорожняє глибоко поховані скарби
і водою змиває в прозоре й потріскане скельце

інтервалами в милю щаслива
засиляю думки у бараки
коли поряд у грудях вибухають пітарди
наповняю чуттями твоє бездонне відерце
 /0720/


Рецензии