Я вирушу в дорогу...

Я вирушу в дорогу
Далеку і розлогу,
Дорогу наших вічних почуттів.

Засвітить в небі сонце
і в хаті, і в віконці,
Із сонцем стане тепло на душі усім.

Настане ейфорія,
Любов, життя і мрії,
Та ейфорія, що дарує людям сміх.

Тоді прийде прощання,
І сльози і зітхання.
Прощання тихе, і без зайвих слів.

Закрию тихо очі,
червоні і пророчі.
Уявлять очі, що біжать й без ніг.

Пройде ще кілька років,
Важких і не коротких,
Зруйнують роки і обрАзи двох сторін.

Наступить знов кохання,
А сльози і зітхання
Залишимо на спогад своїх дітлахів.

Життя нове почалось,
Я знову засміялась.
Як добре, що мене тоді зустрів...

9/05/2011


Рецензии