Скрипаль

Тремтів смичок в скрипальських пальцях,
Здавалося, що все це  сон –
Метелик щастя сів на трон,
Кружляли думи в дивних танцях.

Скрипаль кумедний та кудлатий
Забув про час і все навкіл,
Кудись летів, летів, летів...
І грою серця нищив ґрати.

І вже не стало на заваді
Ні стін, ні болю, ні турбот –
Душа сягала тих висот,
Де душам світлим щиро раді.


Рецензии