SUN

SUN IS MEMORY OF LOVE
SUN FOR YOU TO SEE OH SUN

IN HUNDRED YEARS YOUR LIVE
THE SUN NEVER DIE
MY LOVE IS A SUNRISE
TONIGHT TONIGHT TONIGHT

SUN IN MY HEART OF LOVE
SUN YOUR HAPPY STAR IS SUN

IN HUNDRED YEARS YOUR LIVE
THE SUN NEVER DIE
MY LOVE IS A SUNRISE
TONIGHT TONIGHT TONIGHT


Рецензии