Травень

(Травневих іменинників
Павла і Ліду Литвиненко -
вітаю з Днем народження
м.Чугуїв - м.Суми)

Немов кипить в порі весняній світ,
Вже побіліли в синім небі хмари.
Заполонив його рожево - білий  цвіт
І в душу й серце проникає травень!

Збудив їх спокій барвами й теплом,
Тягар думок з них скинув, ніби камінь. 
Бентежить солов’їним співом кров
І збуджує від радості коханням.

Чого ж то  очі в закоханих блищать?..
Свою їм таємницю  світ  відкрив.
Це він, це травень дива наробив,
Подарував в порі весняній щастя!


Рецензии