Солодка брехня

І так приємно її чути
І незважаючи на все
Їй правдою й на мить не бути
І лише біль вона несе

Наносить непомітно рани
Вбиває гордість всю твою
Як лід довіра твоя тане
Водночас в пеклі ти й в раю

Душа повільно заживає
Бо рани ті такі глибокі
Добра від неї не буває
Лиш душі знову одинокі...


Рецензии