До дня перемоги

Країна  боролась,
Країна  страждала,
Країна  свободу свою відстояла.
І  як у намисті перлина
Твій внесок моя Украина.
Тоді від Карпат до Донбасса
Піднялись народнії маси
Трощили нещадно ворОга
Гнали від родного порОга.

Щоб зараз у вільній країні,
У рідній моїй Україні
Свобода не тьмарила розум,
Не хмарилось небо морозом.
Щоб діти у вільній країні
Жили  в европейському стилі

Коли схаменуться вже люди
Почнуть мирний світ будувати
Заможній,
Щасливий,
Багатий.


Рецензии
Понравилось читать. Вспомнила про Лесю Украинку.)

Варвара Вересень   16.06.2013 16:28     Заявить о нарушении