Аулак ой

Кодагый килсэ кунакка.
Узэклэрне оздерэ.
Бер нэрсэгэ карамыйча.
Астын оскэ китерэ.

Припев:
      Аулагой, аулагой.
      Буген миндэ аулагый.
      Кайтып китте авылына.
      Хатын белэн кодагый.

Ул караса ошетэдэр.
Йоз процентлы аждаха.
Гэжэеп калмас куршелэр.
Ат булып та кошнэсэ.

Менэ шундый кодагый.
Куп сойлэргэ ярамый.
Теленне тоеп утырсан.
Ямле булыр аулагый.


Рецензии