Капки акварел -25. Афинитет

Така заспиваш…
Дори
без спомена
за мен през вечерта…
В някой друг,
пореден,
си открила
онова,
което търсиш
непрестанно,
неотменно…
Но ето-
идва Утринта!
И изведнъж…
Изведнъж без мен
ти става хладно…
И студено!

***
Не 
сълзите са
тези,
които
решават съдби…
Но…
Често се
случва
те да лекуват
безсмислени
очи…

Б.Калинов 06. Май 2011г.
Пловдив
Художник: Андре Коон


Рецензии
и тъжно...и красиво..
Борис, сърдечно..

Мария Магдалена Костадинова   22.05.2011 15:08     Заявить о нарушении
Благодаря ти, Маги!
Радвам се, че ти харесва!
Б. Калинов

Борис Калинов   15.06.2011 20:02   Заявить о нарушении