Куплеты Незнайкина

Пакля, пакля, пакля, пакля, рвакля!
Пакля, пакля, пакля, пакля, шмякля!
Пакля, пакля, пакля, пакля капля!
Пакля, пакля, пакля, пакля квакля!

Рвакля, шмякля, капля, квакля пакля!
Квакля, капля, шмякля, рвакля, пакля!
Капля, рвакля шмякля, пакля, квакля,
Шмякля, капля, пакля, рвакля, капля!


Рецензии