Туга сестри

Ти скажи мені, Йванко,
Чому в серці так хмарко,
Чому біль мені спать не дає?
А за тебе радію,
Що ти маєш надію,
І кохання, і віру, все є!

Ти скажи мені, хлопче,
Чом життя мене топче,
Може, я не туди забрела?
Де, коли заблукала,
Не того я гукала,
Не так руки до нього звела?

Ти скажи мені, друже,
Я прошу тебе дуже,
Чим йому не така, не така?
Як уміла, кохала,
Скільки горя зазнала…
Ой, ти, доле, до мене лиха!

Ти скажи мені, братку,
Як залишити згадку
Про минуле, пройдешні роки?
Як загоїти рани,
Всі відвести омани,
І відчути той дотик фати?

Ти скажи мені, рідний,
Як зажити безбідно
І вернути жагу до життя?
Як позбутися болю,
Дати серденьку волю,
Мати щастя на все майбуття?
                04.05.2011

Стихотворение на украинском языке

Фото из Интернета


Рецензии
Життя як блискавка летить, але приємно згадувати "пройдешні роки".
Дякую тобі, сестре,за чудові вірші!

Раиса Надежкина   08.06.2011 00:56     Заявить о нарушении
Дякую, Раїсочко!
Найкращого!

Людмила Дзвонок   08.06.2011 07:43   Заявить о нарушении