Heartstrings

Entangled only once but strongly, firmly
In exquisetly thin red bonds of lust
I went away declining your proposal
Of frenzied passion, neverdying trust.

And as I gasp for air breathing deeply
Regretting sending you so recklessly away
I know: our bonds are marks of doomed devotion,
We've been attached. Forever and a day.


Рецензии