Власний вибiр

Сама я долю вибираю
Протягти руку, а чи ні,
Для цього волю в собі маю,
І не марную життя дні.
Ділюся тим,що в себе маю,
Тому багаті і жнива.
До Бога руки підіймаю,
Він міцно їх в Своїх трима.
                04.05.2011

Стихотворение на украинском языке.


Рецензии