Не залишай мене

НЕ йди,не залишай мене
В полоні думок таємних.
Залишся, не покидай мене
В цих стінах мертвих темних.
Бо тільки ти мене засрокоїш
І рни на серці моїм загоїш.
Без тебе тіль залишиться мені
Лежати в темній холодній
труні,
Де навіть зорі,немов неживі,
На небі,холодні й такі
мовчазні.


Рецензии