***

Від кого біжишь озираясь?
Є страх,що мабудь дожене?
Зупиняє,а ти їй каясь
Кажешь лише про одне:


про те,що набридло кохання,
І ця безнадійна любов
Від неї лише зітхання
і дуже бурхлива кров.


Та іноді в думках здається,
що без неї ти проживешь,
а потім навпаки ще час,
І до неї як річка течешь.


Та вже подорослішав розумієшь
Що любов-це життєва стаття
і без неї ніколи не буде
до щастя вороття...


Рецензии