Прожени мене...

Прожени мене,
Відпусти моє серце на волю,
Обійми меня,
Поцілуй на прощання.
Нам відоме, что це не доля,
А бажання,
Що буде болю.
Твої очі, бажані губи
І твоє тремтливе дихання.
Треба бігти від жаги-неволі,
Поки нас не настигле кохання.
Твої дотики так невинні,
І слова спокушають тіло.
Ми стаємо дуже залежні.
Не женись...
Я тебе відпустила...


Рецензии
После твоего стиха он женится на тебе :)))

С теплом,

Анатолий

Анатолий Садчиков   06.05.2011 13:28     Заявить о нарушении
вау.а я побоялась ему его прочитать...

Фиорелла   06.05.2011 15:23   Заявить о нарушении