KISS TOWN

I KISS YOU BABY VERY TENDER
I WANT YOU LADY RIGHT NOW
I WILL BE MARRY I LOVE YOU BABY
BUT MY LADY IS SO FAR

IN MY KISS TOWN
I GIVE SURPRISE
I AM IN LOVE YOU
AND KISS YOUR EYES
OH MY KISS TOWN
OPEN FOR US
I AM IN LOVE YOU
AND VERY MUCH

I KISS YOU BABY VERY CANDY
DON'T CRY IF SAD YOU DON'T CRY
I WAIT FOREVER I DON'T MISS LADY
COME TRUE TODAY MY DESIRE

IN MY KISS TOWN
I GIVE SURPRISE
I AM IN LOVE YOU
AND KISS YOUR EYES
OH MY KISS TOWN
OPEN FOR US
I AM IN LOVE YOU
AND VERY MUCH


Рецензии