Круговерть

В тумані сивім потонула бережина.
Над тим туманом сонечко встає.
Зароджується нова, гожа днина…
Життя іде… Життя моє й твоє.

Пташки різноголосо заспівали,
Затьохкав соловейко у гаю…
Старенька мати до світанку встали,
Тихенько порають господиньку свою.

Натруджені до болю руки й ноги,
Та спокою характер не дає –
Порядок має бути у господі.
Бо це ж своє – «Ти понімаєш, сину? – Це своє.»

Так переймалась, а чи будуть огірочки?..
Та й помідорів ніби «трішки» є...
Вродили «гарбузові сини й дочки».
Тож кланятися біля чого є.

А там води налити каченятам,
Та щось он занедужало курча…
Тож пісенька моя з кінця почата,
Мов про « попа та кляте собача».

В тумані сивім потонула бережина.
Над ним веселе сонечко встає…
Пливе над білим світом гарна днина.
Життя іде. Іде і не стає…


Рецензии
Здравствуйте. Раз за разом читаю Ваши стихи... Хорошо пишете. Очень близко мне. Не хвалю, просто так говорю)))

Варвара Вересень   25.08.2011 12:16     Заявить о нарушении
СпасиБог, Вам Варенька! Прошу извинить за задержку с ответом... немного закрутился...
Счастья, Любви и Добра Вам!
С уважением, Дмитрий.

Дмитрий Демуз   30.08.2011 19:07   Заявить о нарушении