***

Прилітають душі наші на землю, щоб жити.
Я прийшла у світ цей, щоб тебе любити.
Тільки Бог узяв… долі наші  спутав…
Випустив мене раніше, а тебе приплутав…

От і я бродила десь одна по світу…
Все тебе шукала… всюди заглядала…
А Він засміявся….Щоб пожартувати
Взяв відкрив дорогу на ці різні сайти!

Жарт у нього вдався…Що ж  тепер  робити?
Чи злетіти душам нашим до небес?
Щоб одна однІй шепнути «Я люблю тебе»…
Чи на землю повернутись і забути все?

Викинути з серця радості печалі?
Випустити душу? Хай блукає далі!
Знову буду жити, як жила – без неї…
Вона мені на що? Як тебе немає!


Рецензии
На ці строфи можна відповісти такими словами:
У тебе, суме-смутку, очі сині,
Як влітку грозові хмарини.
Я це помітила лиш нині
У віршах милої людини...

Мисс Обояние   03.05.2011 15:11     Заявить о нарушении