Сiмейне положення

Я пишу лише для тебе, чуєш?
Заради твоїх рецензій на цілком особисте.
Може хоча б через них ти відчуєш,
Що моє життя не таке вже й барвисте.

Що іноді з рахунку збивається кількість чарок, 
Як і кількість вульгарних рядків у твою адресу,
Як і кількість нікому непотрібних сварок
Твого фото та невідомої поетеси.

В мене здерся лак та зламалися нігті,
Але я друкую без відпочинку і без зупину.
І хай усі навкруги кусають  лікті
Від кількості написаних творів заради  однієї людини.


Рецензии