Другу...

Розсиплю безсоння в порожній
кімнаті ,
Розбещенна ніч загляда у вікно
І віск на долонях став дивом
пернатим
Казково -бузковим з мереживом нот.
Травневих пелюсток симфонія ніжна
Лягає в пітьмі пінним снігом до ніг
І зелень трави чи очей твоїх грішних
Збентежить мій розум і викличе сміх .
Завіса з очей і додолу в обійми
Землі на якій ще палає твій слід.
В нестямі мовчазній,в двобої
нерівнім
Де вирок тавром-позитивний...на
СНІД.


Рецензии