Два счастья?

Может быть, тихонечко
Будем счастливы,
Если не ввергаем в боль
Окружающих?
Будет нам любовь
Соучастливой.
Будет нам любовь
Сострадающей.

Может, быть сильней,
К черту слабых всех,
Сущность человека – боль,
Так пусть выпьют все?
Будет нам любовь,
Как счастливый смех.
Будет нам любовь,
Словно яркий взлет.

Как же быть с звериным рыльцем
Если счастьем хочешь сбыться?

22. 12. 09.



Two Sorts Of Happiness?

Maybe we are quietly
Should be happy,
When we not plunging into pain
Surroundings?
There will be love for us
Participate.
There will be love for us
Compassionate.

Maybe we're should be stronger,
Sent to Hell all the weak,
The essence of man is pain
So let everyone to drink it?
There will be love for us
Like a happy laugh.
There will be love for us
Like a bright take-off.

How to live with beastly snout,
When be with happiness you want?


Рецензии