Стане добрим

Я не вірю, що життя стане добрим і красивим,
Що рекламний келих пива, то відродження, свідомість,
То піднесення народів, до вершин свіжих пошуків буття.

Головне, лиш забуваємо відтворити націй дух,
Лиш культурою ми зможемо і наука корифеїв зараз нам не допоможе,
Поруч стануть наркомани, поруч стануть бідняки.

О тоді збудуємо край, де горілки буде безліч,
Де наркотики, як ліки продаватись будуть вільно, а міністри, президенти, депутати,
Будуть вільно роздавати гроші ті які накрали.

Тимошенко нагодує м'ясом, нафтою і газом,
А великий президент, що Америку відкриє, подарує трактор жовтий,
Люди добрі посідають і украдені поля того вільного народу пропахають.

Лиш сльозою не уллється, не зіб'ється, не гикнеться,
Із грошима з–за кордоном Лазаренко у тюрмі, там комп'ютер, там є офіс,
Тільки ось чого не вдосталь секретарки молодої.

Але ж це і не проблема, бо міліція бере в нас не тільки із насильно,
Але так як і потрібно, бо не буде ж Лазаренко гроші в банку ті ж міняти,
Стане добрим подарує, хоч би тисячі із п'ять.


Рецензии