Сизэ минем кунел

Кемдер балдан туеп, эче алма кабар.
Э кемдер бер нэрсэгэдэ карамыйча
Мине эзлэп табар.

Сизэ минем йорэк.
Сизэ минем кунел.
Калмам бу доньяда.
Бортек булып берем.

Булыр эле минем, кояшлы коннэрем.
Сойгэн ярым белэн, бэхетле тоннэрем.

Кызык сезгэ инде.
Мина да бик гэжэп.
Бэхетле булуыны.
Калам инде телэп.


Рецензии