Ветеранам

Їх війна розбурхала ще сонних,
Літаками небо загуло.
І від диму тих солдатів чорних
Сонце освітити не могло!

Вибухами плакали гранати,
І здригалась стогоном земля.
А в окопі десь ридала мати
І новонароджене маля.

Юність непродивлена блукала
Між рядами зморених солдат.
Та надія в грудях їх повстала,
Стиснувши рукою автомат!

Падали, і знову підіймались,
"Ще не вмерли!", - ротою гули.
І під танк з гранатами кидались...
Та війну вони перемогли.

Ветерани! Старість - ваша гордість
В відблисках воєнних орденів!
Ваша доля - наша неповторність,
І життя для дочок і синів!


___________________________________


картинка с интернета


Рецензии
Чудово, що така молода дiвчина пише про такi важливi речi! Щиро дякую! Сподобалося.

Марина Терентьева   02.05.2011 09:41     Заявить о нарушении
Спасибі, Марино, за візит і відгук! Молодь також уміє відчувати!(с) :)

Лала Цукерман   20.05.2011 03:16   Заявить о нарушении