В саду розквiтли знову вишнi

В саду розквітли знову вишні,
Блукають бджоли у квітках,
Знов на папір лягають вірші,
Тримає олівець рука,
Бо поспішає він про вроду
Ранкової зорі розповість,
Як кришталеву краплю – воду
П’є молодий зелений лист…

Яка у тіх віршах потреба?
Кому? Хто пише, чи чита?
Як пісня пташки лине в небо,
Так віршами душа співа!


Рецензии