Перекотиполе

Літо скінчилось. Підсохло коріння.
Кулю ребристу під небом осіннім
Гонить стривожений вітер.
Крапки насіння
Падають, падають світом.
Щоб проростати знову весною
Де не садили - травою терпіння
Й віри. Такі ми з тобою.


Рецензии