Про нас

Чи померанчові,чи сині,чи зовсім - зовсім голубі
ми живемо в одній країні і дуже любимо її.
І нам ,повірте,не байдуже хто буде нами керувать,
та що ми з цього будем мать.
Тому пішли голосувать.
І ось всі вибори позаду,ми обрали з вами владу.
Влада діє і працює,всі ми з вами про це чуєм.
Тільки от життя у нас стає гіршим кожен час.
Та не треба сумувати,підтягніть,друзі,паски.
Нам надію треба мати,що добро прийде до хати.
Жити краще будем ми,шкода не знаємо коли.
Та поки що почніть із себе -
хіба можно так смітити в ліфті,сквері,просто неба?
Як смітити будемо довколо,Європу ми не здоженем ніколи!


Рецензии
Якби всі жили так, як Ви говорите у своєму, чудовому вірші, то і країною би гордилися, а не нарікали.

А паски підтягувати... Ми маємо такі землі родючі... Лише волі бракує

Здоров'я Вам та радості,

З теплом та повагою,

Богдана Синюк   20.04.2013 10:23     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.