Я подумки вертаюсь у дитинство

Я подумки вертаюсь у дитинство.
Як Мавкою себе я уявляла.
Як в затишному лісі я гуляла,
І з квітами, грайливо розмовляла.
Я вірила,що квіти мене чують.
І також розуміла їхню мову.
Дівочії секрети довіряла,
Не псуючи,вивчала їх будову.
І знову, повертаючись у місто,
І класики, малюя на асфальті,
Я мріяла, як тільки подорослішаю,
Я стану чарівницею Мавкою.


Рецензии