Тузанда уткэн гомер

Ялан аяк колеп чабам
Янгыр уткэн тузаннан
Иртэгэ янсада табан
Чапмый ничек тузэлэм

припев: Чабам чабам тузаннардан
        Ялан аяк сиптереп
        Чабам чабам балачакта
        Рэхэтлэрне китереп

Буген кояш янгырдан сон
Пелэш башны кыздыра
Кирэклэрне, кирэкмэсне
Энкэй курсэ туздыра

припев: Чабам чабам тузаннардан
        Ялан аяк сиптереп
        Чабам чабам балачакта
        Рэхэтлэрне китереп

Шул чакларда рэхэт булган
Белмэгэн кайгы кунел
Истэ калыр лэйсэн янгыр
Рэхэттэ уткэн гомер

припев: Чабам чабам тузаннардан
        Ялан аяк сиптереп
        Чабам чабам балачакка
        Гомерлэрне кичереп


Рецензии
Ж,ыр - шигерегезне укыганда ерак балачакка кайтып килгэндэй булдым. Бик зур рэхмэт. Килэчэктэ иж,атыгызда зур ун,ышлар телэп МАРС.

Ямалеев Марс   06.05.2011 23:20     Заявить о нарушении