Заради всього

Чекаєш оплесків… Ти думаєш, я оціню твою майстерну гру
В супергероя? Та Бог з тобою… Хоча, стривай, перехрещу тебе в дорогу,
Заради Бога…

Мовчиш понуро… Твоя фігура, можливо, й щось мені вартує,
Та чи влюбую твою жагучу тягу до перевершень самого себе,
Бо, знаєш, є що…

А снігопадом для тебе радо лягає лютий… Для тебе буде…
Все в тебе буде… І так, й по-суті…
І прийде дружньо колись на поміч малинний вечір…
Я буду поруч. Я завжди поруч, щоб знав, до речі.

Міліє небо від одиноких очей близького… А треба щастя,
Й не на один день, а вже тривкого...
Не знаю, хто ти… Та припускаю, що – хто для кого…
Для тебе – квота. Лишайся другом, заради Бога.

   


Рецензии