Невдаха -пiсня-жен-

* Продається.

Віриш, ні, - нема образи,
я від ревнощів не гину,
бо давненько ми не пара,
і надії слід загинув.
Ти у мареннях солодких
ніби голову втрачаєш.
Нас поволі і навіки
розлучаєш, розлучаєш...

Приспів:
Пересмішнице,
мене пригостила
ти надією
і геть відпустила...
Що накоїла, невдахо,
не знала
ти: обранця у мені
не впізнала.
(можна 2 рази)

Ти умисно грала мною,
або я любов придумав...
Не закохуюся поки,
не на часі, передумав.
Я жінок не помічаю,
їх не діє чарування.
Сторонюся, щоб не впасти
у нове розчарування.

Приспів.

Не ревную, все позаду,
від образи не дурію.
Я таки зцілюся часом -
закохаюсь і помрію.
Надто, янголе, про тебе
невимовна жура душить:
я боюсь - одного разу
самота тебе задушить...

Приспів.

Червень 2011


Рецензии
ДОБРЕ, Василий!
.../////
((*..*))
...((\\
Казахстан, Алматы… ☼

Евгений Глебов-Крылов   05.05.2011 10:37     Заявить о нарушении