Iмгненне

Е*сць у жыццi адно iмгненне,
Што не *увойде *у забыцце,
Дзiцяцi, момант нараджэння,
Бо назабы*уна пачуцце*.

Ддя бацькi кожнага i мацi
Ен даражэйшы у жыццi
Той малы,щупленькi дзiцяцi
Iмгненне счасця i любовi.

Цудо*уна гэтае iмгненне
И незабыйны кожны крок
Таму што роду прада*ужэнне
Дае малюсенькi сынок.


Рецензии