Джаннынъ акъыбиети

Бойле нефиз, бойле такъдыр.
Не яптын сен манъа джаным.
Сени ич унутмам бу куньде.
Санъа асрет ийлейим.
Сени акъыл фам ферасетини тамирледим
Санъа юрек къойдым
Санъа дюгун эттим меним джаным акъыбиетим.


Рецензии