Комп

Хто сидить за монітором?
Хто сидить за ним весь час?
І чи є проблеми в нього з зором?
А чи є вони у вас?

Хтось вконтакті зависає
І весь час там убиває
Ви там теж реєструвались
Поглинуло вас...Ви здались!

Інший в ігри днями грає
На уроки забиває
Краще Wow, Fifa, i soccer
Чи пограти online pocker

І оце приорітет?
Ти і комп?! Оце дует!

Так про кого весь цей опис?
Впізнаешь в собі цей образ?
Впізнаешь своє буття?
Прогресивне все життя!


Рецензии