До друга

I знову ти – моє дихання,
I линуть ще до неба стаї…
I свiточ твiй, твоє кохання
До себе знову пригортає…

I Бог дає до неба кроки,
I ще здiймаються долоні?
Життя жахливі ті уроки
Іще тривають Бозiй донi…

I промінь той, на диво схожий
Iде вiд тебе i до тебе…
Зневоль, молю… О Боже, Боже,
Який тяжкий той шлях до неба!...


Рецензии