Воскрес ння

Коли зняли з хреста в той день Ісуса,   
Він мертвим був, він на хресті помер.   
Соромилась своїх принад спокуса,   
Історія жахалася химер.   

Його зняли і кров його омили,   
Й на кладовище нишком віднесли.   
Сліпили зорі з горя онімілі,   
І Місяць небом на волах везли.   

Солдати смерть його охороняли,   
Сміялись, грали, їли і пили.   
Та разом розступились і охляли,   
Коли в печеру ангели ввійшли.   

На третій день Ісуса оживили,   
Життя в долонях ангел з неба зніс.   
Літа минали і віки сивіли,   
А смерть з життям шукали компроміс.   

На третій день, як говорив, воскрес він.   
В облозі ранку спав Єрусалим.   
І Бог цей день в календарі підкреслив,   
Бо до людей вернувся його син


Рецензии