***

У моему пустому житті ти єдина радість. Твої руки такі ж ніжні як весняний день. У тебе найгарніша усмішка, вона така щира, як у дітей. Я обожнюю твій колір очей, в них є сенс мого життя. Твоє волосся біле і недоторкане таке враження, що ти крапля світла серед великої, вічної темряви.


Рецензии