пiдбори. в березнi

в мене такi височенні підбори
що я постiйно боюсь впасти
ти стоїш и мовчиш
дивишся в гору
я б хотіла тебе вкрасти
покласти в потаємний карман і вивезти як контрабанду з цієї країни
я б хотіла від тебе сина
зі мною так не часто
точніше
зі мною так ніколи

може зняти вже ті кляті підбори й стати сміливішою
адже не треба багато слів щоб казати правду
не потрібно говорити голосніше

***

я не знаю скільки в тебе було дівчат
який в тебе розмір взуття
і чи ти п'єш каву зранку
менi не цiкаво
хто є вона
та ,що пише  менi про тебе на свiтанку...
менi не цiкаво збирати на березi той пазл
тим бiльше ти знаєш ,якi в березнi я чекаю вiд моря хвилi
ось тiльки ...якшо хочеш змiнити щось на цей раз
приїзджай
поки я в тебе вiрю

***


Рецензии