Гэдэт булып калмасын

Аракыны жинеп булмый.
Аракыным коче бар.
Утыз градуслы салкында.
Эчсэн кубрэк килэ пар.

Бер кемдэ жинэ алмады.
Тырышканнары ерак.
Тамугаларда яналар.
Булсаларда бик тыйнак.

Яшь йорэкне утка салма.
Мэххэбэтен кыздырсын.
Эз-мэз генэ салып йорсэн.
Гэдэт булып калмасын.


Рецензии