Людина

Високе небо, крутії гори
Глибокі прірви, бездонне море
Мить, зупинися. Хоч на хвилину…
Всевишній Боже, прости Людину!

Їй на Землі вже затісно стало,
Вона збагнула, що все пізнала,
Що  майже  врівень стала з Тобою!
І застогнала Земля від болю!

Прости за все, що вона зробила
Бо вже так більше жити не сила
Бо звіром стала Людина божа
А їй здалося… На Тебе схожа


Рецензии
Надеюсь, Бог простит людей. Но они тоже должны призадуматься. С теплом.

Бармина Людмила 2   05.08.2011 06:20     Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.