Мимо долi

ти не станеш моїм не станеш
ти обманеш мене обманеш
зустрічала тебе невчасно
позичала тобі я щастя
мимо долі слова і руки
мимоволі ковток розлуки
мимо долі в полон печалі
твої коні тебе промчали
що мені що в полоні неба
світ сумний як життя без тебе
тільки серце не позичаю
тільки чогось не вистачає
не позичиш не станеш ближче
тільки кличеш мене навіщо
твої мрії як вітер в полі
щастя мимо та мимо долі
скільки полос в сумної долі
тільки голос веде на волю
мимо долі та мимо щастя
твої коні тебе промчали
 


Рецензии
Неплохо !
А этим кто-нибудь интересовался ?
(украинским владею).
Роман

Тэхон   03.08.2011 22:01     Заявить о нарушении
Вы первый)
С лучшими пожеланиями

Моника Талмер   04.08.2011 09:11   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.