Вигнали

Вигнали мене із мого місця,
Треба собі знайти інше обійстя!
Вигнати ви можете мене,
Та все одно ріка життя моя тече!
Пливе життя моє невпинно,
І час минає безупинно!
Вигнали, таке знайоме слово!
Воно для нас уже не ново!
Виганяти можете мене,
Хоч безліч раз!
У слід кидати сотні фраз!
Та все одно не виженете,
Із мого життя!
Ви радість завтрашнього дня!
Вигнали мене аж до самих дверей,
Ну прямо, як домашніх тих коней!
Яких на пасовище виганяють,
А потім інколи шукають!
Вигнали аж так далеко,
Що ж скажеш ти, мені, моя лелеко!
Та все ж скільки б ви мене не виганяли,
Все одно я вернуся з тої ями!


Рецензии