Тост за Украiну

Нумо браття, нумо друзі,
Получили по заслузі!
Нумо браття веселіше,
Щоб життя було простіше!
Разом пісню заспіваємо,
Тихим гаєм погуляємо!
За щасливу ту родину!
За нашу, неньку Україну!
За рідний той батьківський дім!
За прекрасний солов’їний спів!
Щоб задумане збулося!
Так в житті вже повелося!
Треба дружно всім співати!
Келих з соком піднімати!
За здоров’я дружно випивати,
І нікраплини не лишати!


Рецензии