Свiт як лiс!

Темно-темно так у ліс,
І там на тій великій стрісі
Сидить дядько той бабай.
Там ти сину не гуляй!
Краще в ліжечко лягай
Оченята закривай
Та міцненько засинай.
Потім сонечко  зійде,
День новий воно розпочне
І бабая з лісу прожене.
У лісі стане ясно дуже
І ми з тобою, милий друже,
Сину, ріднесенький ти мій!
Підемо в ліс отой гуляти
Голосно пісні співати
Та по лісі мандрувати!
Ліс той то є світ великий
Із полями та морями,
Із тваринками лісними
Такими гарними та дорогими.
Весь світ ось цей такий прекрасний
Та він, на жаль, такий нещасний.
Давай разом щастя в світ нести
Щоб людей від нудьги спасти!
Посмішку усьому світу дарувати
Та з дороги цієї не звертати!


Рецензии