Вiтер

Вітер сильно завиває,
Все навкруги він ламає.
Вітер силу міцну має,
Та, все ж, Господь нас захищає.
Вітер, брате, не жартуй!
Так ти сильно вже не дуй!
Силу ти свою сховай,
Та лягай відпочивай.
Сила нам твоя згодиться,
Треба всім із цим мириться!
Добро і щастя нам навій!
Одна лиш радість в ній одній!


Рецензии