Серце на частини розриваэ!

Серце на частини розриває!
Біль ніяк той не минає!
Смерть все ближче підступає!
Душа і далі так страждає!
Вже і пекло раєм тобі здається!
Ну коли ж усе минеться?
На серці біль від ран кохання!
Неймовірно надоїло це чекання!
Чому ж ніяк не можу я забути?!
Чому ж так боляче все чути?!
Біль від серця не відходить!
І ніщо рани ті не гоїть!
Та де ж любов оту знайти,
Щоб знову радість в серці обрести!
Любов солодке почуття!
Не можу вже без нього я!
Любов та біль лиш серце розриває!
Чому ж та біль ніяк не відступає?!
Що робити ти не знаєш!
Ти і далі  сильно лиш кохаєш!


Рецензии