Поц1лунок Весни

Ось, нарешті, скінчилась зима
Все позаду: морози  і крига
Вже Весна сонце з хмар виніма,
почалася надворі відлига

Задзюрчали струмки молоді
І дратується сонце промінням
Віддзеркалюючись на воді
Різнобарвним грайливим світінням

Дзвінкий вітер над хвилями мчить
Свіжий, чистий, неначе вдарунок
Доторкнувся краплиною вмить...
Що це? Може, Весни поцілунок

І весняних небес глибина
несподівано всіх зачарує
Ти відчуєш тоді, що Весна
Незабутні цілунки дарує.

1999г.


Рецензии